середа, 29 серпня 2012 10:14

Mercedes показав у Москві свій найбільший позашляховик

На Московському автосалоні концерн Mercedes вирішив виступити з уже відомими моделями. Ключовим експонатом став новий GL-клас.

Версія GL 500 4Matic BlueEfficiency, оснащена 4,7-літровим 8-циліндровим мотором потужністю 435 к.с., який працює в парі з автоматичною коробкою 7G-Tronic. До 100 км/год машина розганяється за 5,4 секунди. А максимальна швидкість позашляховика становить 250 кілометрів на годину.

Версія GL 500 4Matic BlueEfficiency отримала біксенонові фари Intelligent Light System з функцією адаптивного головного світла, протиугінний пакет, система Comand Online c DVD-чейнджером на 6 дисків, пакет On & Offroad, паркувальний асистент з системою Parktronic, а також шкіряне кермо з підігрівом.

Вартість інших версій даного класу (GL 350 CDI 4Matic і GL 63 AMG) буде опублікована додатково трохи пізніше.

Крім позашляховика компанія продемонструвала росіянам знаменитий "Гелендваген" у версії G 63 AMG, а також дві своїх ключових новинки - А-і B-клас в новому поколінні. Ці компакти отримали дуже яскраву в порівнянні з попередниками зовнішність, так що концерн має намір зробити на них ставку на ринках європейських країн.

Крім того, на стенді компанії був виставлений концептуальний Concept Style Coupe (CSC), який дебютував на автосалоні в Пекіні. Це новий седан, зроблений у дусі чотирьохдверного купе. Автомобіль цілком може розраховувати на конвеєрне втілення. Відомо, що CSC отримав не тільки ту ж саму платформу, що і А-клас, але і один з його двигунів - 211-сильний бензиновий турбомотор. Так що до запуску в серію Mercedes-Benz CSC залишилося порівняно небагато часу.

Нагадаємо, концерн Mercedes-Benz випробував нове покоління З-class, яке повинно дебютувати через три роки.

Зараз ви читаєте новину «Mercedes показав у Москві свій найбільший позашляховик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути