Ексклюзиви
пʼятниця, 20 квітня 2012 11:16

Mercedes вирішив вразити Пекін чотирьохдверним CSC
16

Фото: Фото: mercedes-benz.com

На звання однієї з найголовніших прем'єр Пекінської автомобільної виставки претендує новий концепт компанії Mercedes-Benz. Німці мають намір показати в Китаї футуристичний чотирьохдверний седан CSC, який претендує на конвеєрне втілення.

Про те, що сімейство Mercedes-Benz A-class може поповнитися седаном в дусі чотирьохдверного купе, подейкують досить давно. Зараз ці чутки стають реальністю: майбутній Mercedes-Benz CLC "виросте", швидше за все, саме з того концепту, який німці везуть до Пекіна.

За оприлюдненими компанією зображень можна зробити висновок про "дизайнерське коріння" прототипу, який нагадує, з одного боку, вже згаданий A-class, а з іншого - відносно недавній концепт Mercedes-Benz F800. Відомо, що CSC (Concept Style Coupe) отримав не тільки ту ж саму платформу, що і А-клас, а й один з його двигунів - 211-сильний бензиновий турбомотор. Таким чином, стає зрозуміло, що до серійного втілення Mercedes-Benz CSC залишилося порівняно небагато часу.

Серійна версія прототипу, найімовірніше, запозичить у А-class і інші двигуни, бензинові та дизельні, а також мотор, який використовується для версії AMG. Компактний чотирьохдверне купе, пройшовши через лабораторії тюнинг-ательє, отримає, таким чином, повний привід і 320-сильний турбований двигун. Тим не менш, коли саме в Mercedes-Benz оголосять про запуск серійного виробництва CSC / CLC, поки невідомо.

Зараз ви читаєте новину «Mercedes вирішив вразити Пекін чотирьохдверним CSC». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути