середа, 04 липня 2012 12:31

Mercedes назвав ціни на нове покоління позашляховика GL-класу
9

Фото: Фото: mercedes-benz.com

Німецький автовиробник Mercedes назвав ціни на нове покоління позашляховика GL-класу. У Німеччині базова версія машини з 3-літровим дизельним мотором і 7-ступінчастим "автоматом" обійдеться в 72,4 тис. євро (включаючи ПДВ).

Як йдеться в повідомленні виробника, на ринок новий GL-класу вийде з трьома варіантами моторів: дизельною "шісткою" (версія GL 350 BlueTEC 4Matic), бензиновим V8 (GL 500 4MATIC BlueEFFICIENCY), а також з бітурбованим бензиновим V8, який буде встановлюватися в найпотужніший і дорогий GL 63 AMG. Нове покоління буде відрізнятися тим, що вже в базі отримає широкий набір різних опцій.

За даними компанії, в число устаткування, яке стало стандартним для нового GL, увійшли панорамний дах на електроприводі, задні двері з системою Easy-Pack, яка полегшує доступ в багажник, система Easy Entry для полегшення доступу на задній ряд сидінь, електромеханічне рульове управління, а також кольоровий дисплей.

Нове покоління GL також отримає в "базі" систему запобігання зіткнень, систему, яка не дозволяє засипати за кермом, систему Steer Assist, яка допомагає доворачивать колеса при проходженні повороту на межі можливостей, а також нововведення в індустрії, систему стабілізації автомобіля при русі в умовах сильного бокового вітру Crosswind Assist.

Версія GL 500 4MATIC BlueEFFICIENCY також оснащується інтелектуальною системою допомоги при парковці, що включає парктроник, системою керування зовнішнім освітленням Intelligent Light System, бесьключевой доступом, трехзонним автоматичним клімат-контролем і шкіряними передніми сидіннями з функцією масажу.

За даними компанії, мотори, які поставляються для нового GL, пережили модернізацію: при збільшенні потужності і моменту, витрата палива скоротився на 20%. Версія з 3-літровим дизелем, що розвиває 258 к.с., витрачає 7,4 л на 100 км. Ціна на базову модель становить 72 471 євро. У GL 500 8-циліндровий двигун потужністю в 435 "коней" і з 700 Нм крутного моменту витрачає 11,3 л на 100 км. Цей варіант буде коштувати 94 605 євро.

Топова версія з 5,5-літровим V8 з подвійним турбонаддувом і безпосереднім уприскуванням, чия потужність доведена до 557 кінських сил, а кількість крутного моменту досягає 760, витрачає 12,3 л палива на 100 км шляху. Цей варіант обійдеться в Німеччині в 130 305 євро.

Зараз ви читаєте новину «Mercedes назвав ціни на нове покоління позашляховика GL-класу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути