середа, 16 травня 2012 09:11

Mercedes-Benz E-class отримає нове "обличчя"

Mercedes-Benz готується представити оновлений E-class. Судячи зі шпигунських фотографій, що з'явилися в Інтернеті, під час рестайлінгу модель отримає принципово нове "обличчя": дизайнери збираються відмовитися від знаменитої "чотириокої" оптики.

Шпигунські фотографії, опубліковані порталом Carscoop, зображують універсал E-class з повністю замаскованим "обличчям". Саме за великою кількістю камуфляжу і його контурами експерти роблять висновок про те, що головним наслідком рестайлінгу стане поява у Е-класу єдиних блок-фар на відміну від прийнятої нині роздільної оптики. Остання вважається "візитною карткою" седанів і універсалів E-class із середини 90-х років минулого тисячоліття - модель в кузові W210 з'явилася в 1995 році.

Крім того, передня частина новинки отримає вдосконалені світлодіодні ходові вогні, більш об'ємну решітку радіатора і бампер з новою пластикою, а корма універсалу буде відрізнятися переглянутою оптикою і іншим бампером.

Найімовірніше, рестайлінг торкнеться і оформлення інтер'єру сімейства. Не виключено, що модернізації зазнає також гамма силових агрегатів. Навряд чи її чекають глобальні зміни: нинішні мотори можуть стати трохи більш потужними, економічними та екологічними.

Поява оновленого Mercedes-Benz E-class на ринку очікується навесні 2013 року, причому навряд чи вихід седана і універсала будуть дуже вже рознесені в часі.

Зараз ви читаєте новину «Mercedes-Benz E-class отримає нове "обличчя"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути