понеділок, 14 січня 2013 11:00

Mercedes CLS 63 AMG став швидшим і отримав повний привід
16

Фото: Фото: Mercedes-Benz.com

Оновлений Mercedes-Benz CLS 63 AMG за прикладом рестайлінгового сімейства E 63 AMG отримає більш потужну версію S. Її оснастять 585-сильним двигуном і повним приводом.

Mercedes-Benz CSL 63 AMG слідом за седаном і універсалом E 63 AMG отримав той же самий модернізований силовий агрегат. Турбований V8 об'ємом 5,5 л розвиває тепер 557 к.с. і 720 Нм проти 525 к.с. і 700 Нм раніше. Крім того, і "чотирьохдверне купе" CLS, і універсал Shooting Brake можна оснастити опціональною системою повного приводу. Задньопривідна модифікація прискорюється до 100 км/год за 4,2 с (4,3 с для універсала), а повний привід робить модель динамічніше на півсекунди. Варто зазначити, що імплантація повного приводу призводить до обваження автомобіля всього на 70 кг.

Цікаво, що слідом за Е-класом версію S-Model отримала і модель CLS - їй дісталася та ж форсована до 585 к.с. модифікація 5,5-літрового V8, причому системою повного приводу ця версія оснащується за замовчуванням. Однак надбавка у потужності дозволила купе і універсалу прискорюватися до 100 км/год лише на 0,1 с швидше. Максимальний середній витрата палива CLS 63 AMG становить 10,6 л на 100 км шляху.

Оновлені седан і універсал комплектуються 7-ступінчастим "автоматом" SpeedShift, який має чотири режими роботи - С (Controlled Efficiency), S (Sport), S + (Sport Plus) і M (Manual). У версії S-Model додаються блокування заднього диференціала, карбон-керамічні гальма і більші колісні диски.

Зараз ви читаєте новину «Mercedes CLS 63 AMG став швидшим і отримав повний привід». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути