пʼятниця, 02 листопада 2018 18:11

Що заборонено возити в авто

  Водіїв штрафуватимуть за ялинку в авто. Фото: Авто24
Водіїв штрафуватимуть за ялинку в авто. Фото: Авто24

Водіїв штрафуватимуть за ялинку в авто.

Підставою для штрафу послужить будь-яке інше незаконно зрубане дерево знайдене в авто, передає 1news.

У правилах дорожнього руху чітко вказано, що маса вантажу і розподіл навантаження по осях не повинні перевищувати величин, встановлених підприємством-виробником для машини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повідомили вражаючу статистику ДТП в Україні

Перевозити багаж можна за умови, що він не обмежує водієві огляд, не утруднює керування і не порушує стійкість транспортного засобу.

При цьому вантаж не повинен закривати зовнішні світлові прилади і світловідбивачі, реєстраційні та розпізнавальні знаки. Також він не повинен створювати шуму, не забруднювати дорогу і навколишнє середовище.

У машині також не можна перевозити заборонені для зберігання предмети: зброю, боєприпаси, вибухівку, наркотики, а також шкідливі і небезпечні для здоров'я хімічні речовини.

У Запорізькій області співробітники Служби безпеки України спільно з поліцією вилучили з незаконного обігу зброю і боєприпаси.

В автомобілі з іноземною реєстрацією на одному з блокпостів Мелітополького району правоохоронці виявили автомат і два магазини до нього, майже 80 патронів, пристрій для безшумної стрільби, пістолет, безпілотний літальний пристрій, бронежилет і холодну зброю.

Зараз ви читаєте новину «Що заборонено возити в авто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути