пʼятниця, 26 жовтня 2018 20:34

У транспортних засобах знайшли зброю та набої
4

На блокпостах у автомобілях виявили зброю та набої
Фото: СБУ
На блокпостах у автомобілях виявили зброю та набої
На блокпостах у автомобілях виявили зброю та набої
На блокпостах у автомобілях виявили зброю та набої

У Запорізькій області співробітники Служби безпеки України спільно з поліцією вилучили з незаконного обігу зброю і боєприпаси.

В автомобілі з іноземною реєстрацією на одному з блокпостів Мелітополького району правоохоронці виявили автомат і два магазини до нього, майже 80 патронів, пристрій для безшумної стрільби, пістолет, безпілотний літальний пристрій, бронежилет і холодну зброю, повідомляє прес-центр СБУ.

При перевірці вантажного автомобіля однієї з військових частин на іншому контрольно-пропускному пункті правоохоронці виявили приблизно 9 тисяч патронів різного калібру без відповідних супровідних документів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СБУ показала затриманого бойовика

Всі фільтраційні заходи проходили в рамках антитерористичних навчань проведених Координаційною групою АТЦ при Управлінні Служби безпеки України в Запорізькій області.

26 жовтня в міжнародному аеропорту "Бориспіль" затримали 29-річного бойовика, який воював на боці незаконних збройних формувань на сході України.

Зараз ви читаєте новину «У транспортних засобах знайшли зброю та набої». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути