пʼятниця, 26 жовтня 2018 15:46

Бойовик із Донбасу попався в столичному аеропорту

Бойовик із Донбасу попався в столичному аеропорту
У міжнародному аеропорту "Бориспіль" затримали 29-річного бойовика, який який воював на боці незаконних збройних формувань на сході України. До Києва він прибув рейсом із Мінська. Фото - dpsu.gov.ua

26 жовтня в міжнародному аеропорту "Бориспіль" затримали 29-річного бойовика, який воював на боці незаконних збройних формувань на сході України.

До Києва він прибув рейсом із Мінська, повідомили у Держприкордонслужбі України.

"Чоловік - громадянин України. Воював у складі незаконних збройних формувань на сході України. Правоохоронці встановили, що він перебував у складі російських найманців і виконував завдання у районі міста Сніжне, що на непідконтрольній українській владі території Донеччини. Викрили 29-річного чоловіка під час прикордонного оформлення, коли він прилетів до Києва із Білорусі. Прикордонники з'ясували, що аби не попастися правоохоронцям на лінії розмежування в районі Операції Об'єднаних сил, вирішив не прямувати через контрольні пункти в'їзду-виїзду, а залишив межі України через один із закритих пунктів пропуску у Луганській області", - повідомили прикордонники.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СБУ показала затриманого бойовика

Затриманого передали правоохоронцям. Окрім відповідальності за порушення порядку виїзду з тимчасово непідконтрольної території України, йому загрожує відповідальність за учать у незаконних збройних формуваннях.

У Кіровоградській області Служба безпеки України затримала бойовика терористичної організації ДНР. Як зазначається, на початку року чоловік залишив службу у терористів і поїхав в Росію. В Україну колишній бойовик приїхав, щоб відвідати родичів.

Зараз ви читаєте новину «Бойовик із Донбасу попався в столичному аеропорту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути