Ексклюзиви
четвер, 22 грудня 2016 12:58

Що подарувати на Новий рік автомобілісту - 8 потрібних ґаджетів
8

Новорічні свята вже не за горами. Саме час подумати про подарунки для рідних та друзів. Gazeta.ua підготувала список подарунків для любителів автомобілів.

Відеореєстратор

 

Аварії на дорогах, крадіжки чи неправомірні дії поліцейських - проблеми, з якими стикається чи не кожний автомобіліст. Запис дорожніх подій може стати тим необхідним доказом, яке допоможе власнику авто уникнути обвинувачень чи притягнення до відповідальності. Якщо автомобіль не оснащений таким пристроєм - він обов'язково пригодиться. Варто обирати ті, які знімають відею у форматі HD і які легко знімати з кріплення.

Найдешевший відеореєстратор коштує близько 500 грн. Вартість найдорожчих - до 7 тис грн.

GPS-навігатор

 

Сучасні GPS-навігатори вміють шукати запитані адреси, прокладати маршрути, відображати дані про трафік, парковки, заправки тощо. З таким ґаджетом складно заблукати, куди б ви не йшли. Варто обирати пристрої, які мають неліцензійні карти. Їх легко самостійно залити з інтернету.

Вартість пристрою від 1 тис грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які авто визнали найбезпечнішими 2016 року

Радар-детектор

 

Пристрій вловлює сигнали поліцейських радарів і попереджає про них водія. За допомогою ґаджета любителі швидкості можуть уникнути небажаних штрафів.

Вартість радара-детектора залежить від його чутливості. Дешевий детектор ловить багато завад, тому подають сигнали біля супермаркетів і заправок . Ціна на найдешевші пристрої починається від 300 грн і сягає до 5 тис грн.

GPS-маяк

 

Цей мініатюрний автономний гаджет періодично відправляє свої поточні координати на комп'ютер або смартфон користувача. Пристрій стане у нагоді кожному автомобілісту - від викрадення машини не застрахований ніхто. Коли зловмисники викрадають автомобіль, власникові залишається заявити в поліцію і сподіватися на краще. Якщо у машині захований пристрій стеження, то з'являється більше шансів на позитивний результат.

Ціна на ґаджет стартує від 1 тис грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топ-5 автоновинок 2017 року

Парктроннік

 

Електронна система паркування допоможе уникнути зіткнення з іншими автомобілями під час паркування. Датчики ґаджета встановлюють на бампер. Вони передають на монітор відстань до сусіднього об'єкта. Інформація про це супроводжується попереджувальними звуковими сигналами. Бажано дарувати власникам універсалів та позашляховиків.

Ціна на такий пристрій від 500 грн до 5 тис грн.

Компресор

 

Автомобільний компресор увійшов у комплект необхідного обладнання практично кожного автомобіля. Сучасні пристрої дозволяють забути про всі незручності, пов'язаних з використанням своїх попередників - насосів. Підтримання робочого тиску в колесах - актуальне питання для кожного автомобіліста. Допомогти підтримати у шинах необхідний тиск допоможе такий ґаджет.

Вартість пристрою від від 700 грн.

Підігрів сидінь

 

Аби зимові холоди сидіти в затишному салоні на теплих сидіннях, варто придбати підігріви сидінь. Такий пристрій є повноцінним чохлом на сидіння автомобіля. У чохли вшитий якісний дротяний нагрівальний елемент. Варто обирати накидку, яка має регулятор потужності. Це допоможе обрати потрібну ступінь нагріву сидіння. Такий подарунок буде приємним кожному автомобілісту, адже всі хочуть бути в теплі і затишку.

Вартість пристрою від 200 грн

Манометр

 

Рівень тиску в шинах впливає на витрату палива та поводження автомобіля на дорозі. Тому за цим показником важливо стежити. Завдяки манометрам водій може швидко зрозуміти, чи варто йому підкачувати колеса чи ні. Бажано обирати манометр електронний. Він точніше показує рівень тиску.

Вартість пристрою від 200 грн.

Зараз ви читаєте новину «Що подарувати на Новий рік автомобілісту - 8 потрібних ґаджетів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути