вівторок, 20 грудня 2016 14:36

Назвали автомобілі, з якими найчастіше стаються страхові випадки

Страхова компанія PZU підрахувала страхові випадки із автівками її клієнтів протягом 2016 року.

Виявилось, лідером стали авто марки Nissan (31,3% від кількості застрахованих автівок).

 

На другому місці - частота збитків у автомобілів сімейства Ford (31%).

І на третій позиції рейтингу – Skoda. 30% автівок цієї марки потрапляють у неприємності від кількості застрахованих авто.

Натомість, марками, які найменше приносили проблем своїм господарям стали ВАЗ (11% від загальної кількості застрахованих автомобілів). На другій позиції – OPEL (12%) і MITSUBISHI на 3-ій сходинці з частотою випадків 16%, повідомляє речник страхової компанії PZU в Україні Олександр Мельничук.

Слід зауважити, що рейтинг відображає співвідношення відшкодування саме в компанії "PZU-Україна", і його не можна сприймати як всеукраїнську тенденцію.

Перед цим компанія Автоконсалтинг дослідила найбільш популярні кольори автомобілів в Україні у 2016 році. Виявилось, що майже кожен третій проданий новий автомобіль був білого кольору. Другим за популярністю на вітчизняному ринку став сірий (сріблястий) з часткою в 25%. Частка автомобілів чорного кольору склала 16%. Далі в рейтинг найбільш популярних кольорів увійшли: синій (8%), червоний і коричневий (по 6%).
Зараз ви читаєте новину «Назвали автомобілі, з якими найчастіше стаються страхові випадки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути