вівторок, 11 грудня 2018 10:49

Skoda презентувала новий хетчбек
20

Фото: korrespondent.net

Чеська компанія Skoda в Ізраїлі презентувала новий автомобіль - Scala 2019-го модельного року.

Формально модель замінить Rapid, хоч новинка має інший вигляд. Він конкуруватиме з Ford Focus, Opel Astra, Renault Megane і Peugeot 308, пише autocentre.

Scala побудували на модифікованому модульному шасі MQB. Новинка має агресивні фари, великі задні ліхтарі з внутрішньої графікою. В авто панорамний дах і світлодіодна оптика.

Автор: auto.vesti.
 

Передня панель прикрашена широкою кольоровою накладкою. На ній розташована мультимедійна система у вигляді планшета. Дефлектори системи вентиляції розташували внизу.

Модель стала першою машиною бренду, яка має нове програмне забезпечення. До прикладу, карти навігатора можна автоматично завантажувати через хмарний сервіс. Водій зможе відкривати, закривати та управляти деякими функціями автомобіля за допомогою спеціального додатку на смартфоні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як розбиваються найекономічніші електромобілі

Для захисту використовують 9 подушок. Обсяг багажника - 467 л і 1410 л, якщо скласти задні сидіння.

Хетчбек вийде у 4 варіаціях - із 3-циліндровим турбомотором 1.0 TSI, 4-циліндровим 1.5 TSI і з 115-сильним дизелем 1.6 TDI. Потужність двигунів - 95 к.с. і 115 к.с. Мотори можуть працювати з 6-ступінчастою "механікою". Максимальна швидкість Scala - 210 км/год.

Німецький автовиробник Volkswagen поділилася планами на 2019 рік. На початку 2019-го для Китаю та Бразилії з'явиться подовжена версія кросовера Volkswagen T-Cross.

Зараз ви читаєте новину «Skoda презентувала новий хетчбек». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути