вівторок, 11 грудня 2018 10:09

Volkswagen повідомив про випуск нових автомобілів

Volkswagen повідомив про випуск нових автомобілів
Volkswagen випустить на ринок кілька новинок. Фото: Delo.ua

Німецький автовиробник Volkswagen поділився планами на 2019 рік.

Наступного року бренд випустить кілька автомобілів, пише "Новое время".

У мережі з'явився тизер нового Volkswagen Golf 8 серії. Хетчбек позиціонують як "еталон та ікону" свого класу. На конвеєр машину поставлять у червні. На ринку модель з'явиться не раніше 3 кварталу наступного року.

На початку 2019-го для Китаю та Бразилії з'явиться подовжена версія кросовера Volkswagen T-Cross. Ближче до середини року на китайський ринок вийдуть електричні версії седанів Lavida, Bora, e-Golf і Polo.

У другій половині наступного року для Європи, Бразилії та Сполучених Штатів випустять окремі версії Volkswagen Passat і кросовер-кабріолет Volkswagen T-Roc Cabrio. Наприкінці 2019-го з'явиться якийсь електричний хетчбек - сімейства I.D.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Volkswagen відкликає автомобілі з "потенційно смертельною помилкою"

До 2021-го для ринку Сполучених Штатів випустять 2 нові моделі - 5-місну версію кросовера Volkswagen Atlas. Вона матиме схожий дизайн із моделями Atlas Cross Sport і Volkswagen Tharu.

Німецька компанія Volkswagen не випускатиме машини з двигунами внутрішнього згорання. Нове покоління бензинових і дизельних двигунів Volkswagen 2026-го стане останньою генерацією двигунів внутрішнього згорання в автомобілях концерну.

Зараз ви читаєте новину «Volkswagen повідомив про випуск нових автомобілів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути