вівторок, 11 грудня 2012 14:07

Skoda показала частину інтер'єру нової Octavia

Skoda показала частину інтер'єру нової Octavia

Компанія Skoda продовжує по шматочках розсекречувати нову Octavia. Цього разу виробники поширили перше зображення інтер'єру. "Живцем" одну з найбільш очікуваних новинок чеської марки обіцяють представити весною на автосалоні в Женеві.

На даний момент Skoda розповсюдила п'ять офіційних тізерів нової моделі, що зображують окремі деталі кузова і фрагмент інтер'єру. Поки за офіційними фотографіями можна сказати лише, що Octavia буде виконана практично в тій же стилістиці, що і представлений нещодавно Rapid, центральна консоль новинки отримає значний монітор, а трансмісія - підрульові перемикачі. Крім того, на фрагменті керма виразно помітні кнопки системи голосового управління мультимедійними системами.

У Skoda вже повідомляли, що нова Octavia повинна отримати більш якісну обробку інтер'єру і більш багатий набір обладнання, однак про технічні характеристики новинки поки не повідомляється.

Раніше повідомлялося, що Octavia розроблена на тій же архітектурі, яка лягла в основу VW Golf, Audi A3 і Seat Leon. Крім того, за деякими даними, моторна гамма "Октавії" поповниться сучасними турбомоторами, дебютував на VW Golf - частина з них забезпечена системою відключення половини циліндрів.

Повністю розсекретити нову Octavia в Skoda обіцяють ще до кінця місяця.

Зараз ви читаєте новину «Skoda показала частину інтер'єру нової Octavia». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі