четвер, 23 серпня 2012 12:50

Shelby почала розсекречувати спорткар GT500 Super Snake
5

Фото: Фото: motorauthority.com

Разом з унікальним 850-сильним купе Ford Mustang Shelby GT500 Cobra, побудованим в пам'ять засновника марки Керролла Шелбі, виробник продемонстрував в Каліфорнії прототип ще однієї модифікації суперкара - однієї з найпотужніших версій Super Snake.

Робота над модифікацією Super Snake поки ще не завершена, і в Shelby American обіцяють оприлюднити всі відсутні подробиці в протягом найближчих декількох тижнів. Поки ж відомо, що 5,8-літровий алюмінієвий восьмициліндровий двигун, застосовуваний на Shelby GT500, отримає деяку кількість додаткових доробок - зокрема, нагнітач від Whipple, і його потужність цілком може досягти тих же показників, що і у унікального пам'ятного GT500 Cobra, з тією лише різницею, що пакет Super Snake буде доступний усім бажаючим.

Крім того, GT500 Super Snake, як повідомляє портал Motor Authority, забезпечать регульованою підвіскою Ford Racing, випуском від Borla і потужними гальмами з шестипоршневими Упізнати модифікацію можна буде за новим аеродинамічного обважування, частково виконаному з карбону, агресивному капоту, 20-дюймовими колісними дисками і особливим алюмінієвим шильдиками. Інтер'єр Super Snake облагородити за рахунок крісел Recaro, дорогої шкіри, тематичної вишивки і нового важеля перемикання передач.

Скільки буде коштувати Shelby GT500 Super Snake, поки не повідомляється.

Нагадаємо, Shelby Supercars збирається відновити свій статус виробника найшвидшого в світі серійного автомобіля.

Зараз ви читаєте новину «Shelby почала розсекречувати спорткар GT500 Super Snake». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути