вівторок, 14 лютого 2012 10:18

Розсекречено "зелений" концепт нового спорткара Infiniti
12

Фото: Фото: Infiniti

У Мережу потрапили зображення дизайну екологічно чистого спорткара Infiniti, підготовлені виробником для патентного відомства. Втім, деякі деталі, як і раніше залишилися за кадром.

Про те, що марка Infiniti має намір представити в Женеві спорткар з електричною силовою установкою під назвою Emerg-E, стало відомо в січні цього року. За цей час виробник встиг розповсюдити декілька зображень-тизерів, на яких були зображені окремі деталі кузова прототипу. Сьогодні ж в Мережі були поширені малюнки, на яких чітко проглядається дизайн концепту.

Тим не менш, деяких деталей на комп'ютерних рендерах немає - зокрема, не видно колісні диски. З іншого боку, приховані поки від очей деталі цілком підходять під визначення "малозначущих".

Раніше в Infiniti повідомляли, що спорткар з електричною силовою установкою отримає компоновку, схожу зі средньомоторною: окремі деталі двигуна, такі, як малолітражний двигун внутрішнього згоряння, що забезпечує збільшення пробігу на одній зарядці, будуть розташовані в межах колісної бази. Виробник характеризує свою концептуальну розробку як принципово новий спорткар преміум-сегмента, з прекрасною керованістю і мінімальною витратою палива.

Прем'єра новинки відбудеться в рамках Женевського автосалону.

Зараз ви читаєте новину «Розсекречено "зелений" концепт нового спорткара Infiniti». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути