вівторок, 19 червня 2012 14:07

Розсекречено вигляд серійного Seat Toledo

Перші зображення нового Seat Toledo з'явилися в глобальній Мережі. Стверджується, що він стане перелицьованою версією анонсованого не так давно бюджетного Skoda Rapid, а моторна гамма новинки буде складатися з чотирьох бензинових двигунів і двох дизелів.

Учасники порталу Seat Fans Club, які опублікували фотографії, стверджують, що поява модифікації Skoda Rapid під брендом Seat була лише питанням часу. Судячи з фотографій, відрізнятися Toldeo буде лише деякими нюансами інтер'єру та оформленням лицьової частини.

Заявлено, що моторна гамма новинки буде досить великою. Її складуть 4 бензинових двигуна, як атмосферних, так і турбованих, потужністю від 75 до 125 кінських сил, а також 1,6-літровий 105-сильний дизель. Пізніше вона поповниться більш доступною версією дизельного агрегату, що розвиває 90 л.с. У списку очікуваних трансмісій значаться механічна КПП і роботизована DSG з двома зчепленнями.

Цілком можливо, прем'єра новинки відбудеться одночасно під двома брендами Skoda і Seat на Паризькому автосалоні. Незабаром після цього і Skoda Rpid, і Seat Toledo надійдуть у продаж. Коли саме іспанська модифікація добереться до російського ринку, поки невідомо, а ось Skoda Rapid можна буде придбати, ймовірно, вже в цьому році.

Зараз ви читаєте новину «Розсекречено вигляд серійного Seat Toledo». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути