понеділок, 07 травня 2012 10:25

Fiat Linea отримав нове "обличчя": передній бампер змінили, в кузов додали хрому
6

Фото: Фото: fiat.com

Fiat Linea пережив певне оновлення, що торкнулося як екстер'єру, так і салону седана: опубліковані офіційні зображення моделі. Виробники мають намір найближчим часом випустити модернізований Linea на ринки низки регіонів Азії та Південної Америки.

Судячи з поширених "Фіатом" фотографій рестайлінгового Linea, той отримає сучасне "обличчя". Седану намалювали новий передній бампер, грати радіатора більш чітких обрисів, а також перероблений задній бампер і збільшену кількість хрому в обробці кузова.

Інтер'єр оновленого седана прикрасить нова панель приладів з глибокими "колодязями", а також переосмислена центральна консоль з новими блоками аудіосистеми і кліматичної установки і новий важіль коробки передач. Про те, чи торкнуться зміни технічну частину, поки не повідомляється, але, найімовірніше, гамма силових агрегатів в основному залишиться колишньою. За деякими даними, її може поповнити економічний 77-сильний 1,4-літровий двигун.

Fiat має намір найближчим часом представити оновлений Linea на ринках країн, що розвиваються, включаючи Туреччину, Індію та Бразилію. Відомо, що в Туреччині якийсь час будуть одночасно пропонуватися і нинішній, і рестайлінговий седани - перший отримає позначення Classic, другий - Yeni ("Новий").

Зараз ви читаєте новину «Fiat Linea отримав нове "обличчя": передній бампер змінили, в кузов додали хрому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути