середа, 06 червня 2012 09:35

Концептуальне купе Fiat 500 Zagato піде в серію

Проект купе на платформі Fiat 500, побудованого ательє Zagato, отримає продовження. За чутками, керівництво концерну Fiat готове дати проекту зелене світло для того, щоб вивести на ринок чергову варіацію ретро-хетчбека вже наступного року.

Італійське кузовне ательє Zagato представило свій погляд на сучасний Fiat 500 ще в 2011 році, на Женевському автосалоні. В їх інтерпретації Fiat 500 отримав динамічніший силует, автентичний дах з двома виступами, посадкову формулу 2+2 і двоциліндровий турбомотор потужністю 105 кінських сил.

Журнал Automobile повідомив з посиланням на керівника концерну Fiat Серджіо Маркіонне, що у виробничому плані концерну на 2013 рік - серійне виробництво 500 Coupe. Ймовірно, якщо воно дійсно почнеться, модель отримає більш широку моторну гамму, включаючи найбільш потужні двигуни сімейства або силові агрегати від ательє Abarth. Кількість запланованих до випуску купе поки не називається.

Журнал повідомив також, що наступного року модельне сімейство Fiat 500 може поповнитися і мінівеном. Під ім'ям Fiat 500XL на ринок вийде семимісна модифікація представленого раніше Fiat 500L, що має п'ять посадкових місць. Такий "чинквеченто" повинен з'явитися у продажу до кінця поточного року.

Зараз ви читаєте новину «Концептуальне купе Fiat 500 Zagato піде в серію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути