Ексклюзиви
вівторок, 09 серпня 2011 12:29

Ретро-кар Delahaye Bella Figura продаватимуть за $ 250 тисяч
7

Фото: Фото: Delahaye USA

У США почали приймати замовлення на ексклюзивне купе з назвою від однієї легендарної марки і дизайном від іншої. Унікальний ретро-кар з сучасною "начинкою" Delahaye Bella Figura Type 57S Coupe буде коштувати мінімум чверть мільйона доларів.

На розробку спорткара пішло більше трьох років, але зараз він практично готовий до виробництва.

Однак про виробництво можна казати тільки досить умовно. Bella Figura створюють виключно в рамках побажань клієнта, і незмінною залишається тільки силова структура кузова і його дизайн. Сам ретро-кузов Delahaye USA можуть виготовити з композитів або з полірованого алюмінію. Як базовий двигун пропонують американський 6,2-літровий V8 потужністю близько 550 к.с. Однак на замовлення клієнта інженери можуть встановити і мотори від BMW, AMG або знаменитий 10-циліндровий двигун від Dodge Viper. Ходова частина, як обіцяють в Delahaye, теж буде відповідним чином модифікована.

За такого підходу до індивідуалізації компактний двомісний салон теж залишає широкий простір для фантазії клієнта.

Базова модифікація Delahaye Bella Figura Type 57S Coupe оцінена у чверть мільйона доларів. Можна заощадити, придбавши унікальний спорткар у вигляді кит-комплекту, збирати який доведеться самому.

Зараз ви читаєте новину «Ретро-кар Delahaye Bella Figura продаватимуть за $ 250 тисяч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути