вівторок, 31 травня 2011 11:08

Mercedes розсекретив новый суперкар SLS AMG Roadster
13

Фото: Фото: Mercedes-Benz

Німецький автовиробник Mercedes оприлюднив нові подробиці про відкриту версії свого суперкара SLS AMG.

У автомобіля - легкий алюмінієвий кузов і потужний 6,3-літровий двигун V8 від AMG, який розвиває 571 к.с. і 680 Нм.Також є 7-ступінчаста трансмісія з подвійним зчепленням і регульована спортивна підвіска (опціонально), яка має три режими: "Comfort", "Sport" and "Sport plus". Коробка передач має чотири режими - "C" (Controlled Efficiency), "S" (Sport), "S +" (Sport plus) or "M" (Manual).

SLS AMG Roadster важить всього 1660 кг, що на 40 кг більше за версію купе, - це 2,9 кг на 1 "кінь". Тим не менш, інженерам вдалося поліпшити динаміку. Родстер розмінює першу "сотню" через 3,8 сек. після старту. Електронно обмежена максимальна швидкість - 315 км / год. При цьому витрата палива лише трохи вийшла за десятку - за 100 км шляху родстер "з'їдає" 11 л палива.

Модернізований механізм м'якого верху перетворює SLS AMG в кабріолет всього за 11 сек. Складати-розкладати дах можна на швидкості до 50 км / год. Усього буде доступно три варіанти кольору складного даху - чорний, червоний і бежевий.

За безпеку машини відповідають, крім поліпшеної рами, дуги безпеки, триточкові ремені з обмежувачами, вісім подушок безпеки і цілий комплект електронних систем. Систему стабілізації ESP можна використовувати в трьох режимах: On, Sport і Off. У всіх трьох режимах продовжує працювати система регулювання тягового зусилля (ASR), яка у разі підозри на блокування колеса додає гальмівного зусилля для поліпшення зчеплення колеса з поверхнею.

Ціна машини в Європі - від 195 160 євро.

Зараз ви читаєте новину «Mercedes розсекретив новый суперкар SLS AMG Roadster». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути