четвер, 22 листопада 2012 10:09

Renault випустив "заряджений" універсал Megane
6

Фото: Фото: renault.com

У сімействі Renault Megane з'явився "заряджений" універсал. У виконанні GT 220 модель отримає двигун від Megane RS і спортивну підвіску, а також деякі візуальні відмінності. Продавати універсал французи планують на 11 ринках Європи та Азії.

Концерн Renault почне продажі власного "зарядженого" універсала Megane GT 220 вже в листопаді.

Універсал оснастили дволітровим турбованим двигуном, який встановлюється також і на хот-хетч Megane RS, проте для Megan Estate його дефорсировали з 265 до 220 кінських сил (Ford Focus ST Wagon розпорядженні 250 к.с.). Відомо, що разом з 6-ступінчастою "механікою" французький універсал витрачає 7,3 л палива на 100 км, а от динамічними характеристиками виробники поки не поділилися.

Крім потужного двигуна, Renault Megane GT 220 Estate отримав спортивну підвіску, модернізоване рульове управління і потужні гальма від хот-хетча Megane RS. Візуально версію GT 220 можна буде відрізнити за деякими глянцево-чорним елементам оздоблення, включаючи корпуси дзеркал, воздухозаборникам, рейлингам і відповідним шильдиками. Крім того, універсал забезпечать чорними 18-дюймовими колісними дисками.

Зараз ви читаєте новину «Renault випустив "заряджений" універсал Megane». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути