Ексклюзиви
вівторок, 18 вересня 2012 10:39

Опубліковані фото нового Renault Logan: оновилися фари і бампер
7

Фото: Фото: automobile-magazine.fr

Перші зображення бюджетного седана Dacia Logan просочилися в Інтернет. Французька преса поширила фото автомобіля без камуфляжу. Оновлений "Логан" став симпатичнішим завдяки новим фарам, бамперу і решітці радіатора.

За даними видання L'Automobile, зовнішність другого покоління знаменитого дешевого седана стала цікавішою завдяки зміненій передній частині машини і нових дизайнерських рішень.

Нові деталі отримав й інтер'єр Logan II. Переробці піддалася приладова панель, рульове колесо, крісла, а також передня консоль, центральною частиною якої став сенсорний дисплей. Він відповідає за роботу радіо і аудіосистеми, навігації та телефону.

Крім того, Dacia Logan отримав і новий силовий агрегат - 0,9-літровий турбований мотор потужністю 90 кінських сил. А ось всі дизельні модифікації в базовому оснащенні будуть укомплектовані системою Start & Stop.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні на 21% впало виробництво легковиків

Французи також повідомляють, що в сімействі нового покоління не буде фургона. Таке рішення було прийнято через те, що в компанії вже є схожі машини - Lodgy і Dokker. Прем'єра Dacia Logan нового покоління відбудеться на автосалоні в Парижі.

Нове покоління французького бестселера Renault Logan почнуть виробляти в Росії в наступному році. Про це заявив комерційний директор Renault Жером Столл. З майданчиком для складання компанія поки не визначилася. "Новий Logan з'явиться в світі в кінці 2012 - початку 2013 років. Ситуація така, що в Росію ми не експортуємо машини, а випускаємо. Необхідно якийсь час для запуску виробництва, яке почнеться в 2013 році", - сказав Столл.

Зараз ви читаєте новину «Опубліковані фото нового Renault Logan: оновилися фари і бампер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути