понеділок, 05 листопада 2012 13:42

Перелицьований Renault Logan представили як Symbol
6

Фото: Фото: renault.com

Компанія Renault оприлюднила інформацію про новий седан Symbol. Він буде повністю базуватися на платформі представленого недавно седана Logan, відрізняючись від нього лише оформленням передньої частини і більш багатим набором устаткування.

Новий Renault Symbol французька компанія показала на виставці в Стамбулі. Ймовірно, це можна розцінювати як намір продавати бюджетний седан на території Туреччини під більш престижним ім'ям. Відрізнити Symbol від Logan можна буде тільки спереду - "обличчя" седана модернізоване за рахунок нової решітки радіатора, іншого капота і більш розвиненого переднього бампера. Цікаво, що головну оптику в Renault вирішили не переробляти.

Крім того, для Symbol будуть доступні більш дорогі опції, наприклад, фірмова мультимедійна система з навігацією Renault Media Nav з семидюймовим сенсорним дисплеєм.

Що стосується лінійки силових агрегатів, то в неї увійдуть знайомі по Logan двигуни. На роль базового призначать 0,9-літровий трициліндровий мотор з турбонаддувом потужністю 90 к.с. Крім нього, будуть доступні і два дизелі, 75 - і 90-сильний. Вони відрізняються досить скромним апетитом - середня витрата палива позначений на рівні 3,9 л на 100 км.

Продажі новинки почнуться з Туреччини, де стартують на початку 2013 року. Наступними країнами стануть Алжир і Туніс. Про те, чи з'явиться Renault Symbol в Росії, поки не повідомляється.

Зараз ви читаєте новину «Перелицьований Renault Logan представили як Symbol». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути