Ексклюзиви
четвер, 25 жовтня 2012 12:20

Renault Duster отримав футуристичний вигляд

Концепт Renault DCross представили на бразильському автосалоні бразильські ж дизайнери марки Renault. У футуристичній зовнішності виразно проглядається добре знайомий кросовер Duster, який і послужив базою для дизайнерського експерименту.

Бразилія для Renault є одним із стратегічних ринків: там концерн, як і в Росії, продає під своїм брендом бюджетні моделі, в Європі відомі, як Dacia. Як повідомили на виставці представники бразильського підрозділу Renault, метою роботи над концептом DCross було створення нового, яскравішого і футуристичного вигляду для популярного кросовера Duster.

Кросовер отримав більш рельєфне "обличчя", нові корпуси бічних дзеркал, інше оформлення задніх ліхтарів і рейлінги на даху, меж яких закріплено запасне колесо. Крім того, кросовер забезпечили незвичайним колірним рішенням кузова, що поєднує пронизливий зелений з матовим чорним і сріблястим відтінками.

Найімовірніше, DCross так і залишиться плодом візуальних експериментів - ніяких подробиць з приводу можливого втілення в життя подібних рішень в Renault не повідомили. Невідомо також, чи зазнала модернізації технічна начинка "Дастера".

Зараз ви читаєте новину «Renault Duster отримав футуристичний вигляд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути