середа, 04 липня 2012 09:42

Renault розсекретив фотографії нового Clio
8

Фото: Фото: renault.com

Французи опублікували перші зображення нового покоління хетчбека Clio, прем'єра якого відбудеться цієї осені в Парижі. Дизайнери марки відзначають, що в четвертому поколінні Clio отримав ще більш агресивний і динамічний дизайн. Новинка отримає нову лінійку бензинових і дизельних двигунів.

Як повідомляється, як опціz для нового Clio пропонується система Renault R-Link - інтегрований планшет, який з'єднує автомобіль і Інтернет, широкий семидюймовий (18 см) сенсорний екран, голосове керування, а також інтелектуальна навігаційна система TomTom.

Машину також обладнали системою екологічного водіння (Driving eco), яка аналізує манеру водіння водія і пропонує поради по зниженню витрати палива. Аналогічна опція є у автомобілів Ford. Автомобіль отримає два трьохциліндрових бензинових двигуна і дизельні агрегати. З того, що відомо зараз, бензинові мотори будуть споживати 4,3 і 3,2 літра палива на 100 км шляху. Інші характеристики будуть оголошені пізніше. За деякими припущеннями, це будуть: турбомотор об'ємом 0,9 літра і потужністю 90 л.с. як базовий і 1,2-літровий двигун, що розвиває 115 кінських сил.

Крім того, в Renault йде традиційна робота і над "гарячою" версією хетчбека. Офіційних даних з цього приводу немає, проте передбачається, що Clio RS забезпечать чотирициліндровим мотором об'ємом 1,6 л, потужність якого може скласти близько 200 к.с.

Новий Renault Clio випускається на заводі у Флен (Франція) і Бурсі (Туреччина). Clio III стала першою моделлю B-сегмента, яка отримала п'ятизірковий рейтинг на краш-тестах EuroNCAP.

Зараз ви читаєте новину «Renault розсекретив фотографії нового Clio». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути