понеділок, 26 листопада 2012 10:25

Renault почав розробляти авто за 3 тисячі євро

Renault почав розробляти авто за 3 тисячі євро
Основною метою випуску подібної моделі в Renault називають бажання збільшити свою частку ринку в країнах, що розвиваються. Фото: vesti.ru

Renault розробляє машину за 3 тис. євро. До недавнього часу найдоступнішим автомобілем в світі вважався індійський хетчбек Tata Nano. До числа бажаючих змістити його з цієї посади незабаром приєднається і концерн Renault, який також планує розробити ультрабюджетний компакт-кар.

Основною метою випуску подібної моделі в Renault називають бажання збільшити свою частку ринку в країнах, що розвиваються. Бюджетну модель французи розроблять разом з колегами з Nissan, і, за відомостями агентства Automotive News, її вартість становитиме близько 3 тис. євро. Компанію ультрадоступному хетчбеку, між тим, складе ще одна модель, трохи більш розкішна, чия ціна досягне 5 тис. євро. Обидві новинки концерн планує випускати в Індії, неподалік від тих місць, де вони і будуть продаватися. Чим дешевший хетчбек буде відрізнятися від більш дорогого, поки невідомо, не називаються і терміни їх появи. Заявлено лише, що в Європу вони поставлятися не будуть.

Європейські аналітики заявили агентству Automotive News, що для Renault це хороший хід - наочним прикладом може служити успіх бюджетного бренда Dacia. У свою чергу керівництво Renault розглядає можливість випуску наддешевих моделей на азіатські ринки як спосіб нейтралізувати наслідки спаду продажів в Європі. Як заявив директор Renault Карлос Таварес, компанія має потребу в моделях, ще більш доступних, ніж ті, що продаються під брендом Dacia.

Зараз ви читаєте новину «Renault почав розробляти авто за 3 тисячі євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути