Ексклюзиви
понеділок, 19 лютого 2018 15:23

З'явилися перші зображення фургона Opel Combo Life
11

Фото: kolesa

Німецький бренд Opel показав, як виглядатиме фургон Combo Life п'ятого покоління.

Офіційно автомобіль презентують на автосалоні у Женеві, пише avtomir.

Opel Combo Life у стандартній версії матиме довжину 4,4 м. Об'єм багажного відділення - 750 л. Версія з подовженою колісною базою 4,75 м завдовжки. Об'єм багажника - 1050 л.

У салоні - восьмидюймовий сенсорний дисплей мультимедійного комплексу та проекційний дисплей. Серед навігацій - адаптивний круїз-контроль, система розпізнавання дорожніх знаків, функція дотримання рядності руху і інформаційно-розважальна система з підтримкою Apple CarPlay і Android Auto.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Автовиробництво з початку року зросло на 45%

До лінійки двигунів увійшли 1,2-літрові бензинові двигуни потужністю 110 к.с. та 130 к.с. Крім того, доступні фургони з дизельними двигунами. Їх робочий об'єм 1,5 л. Потужність - від 75 к.с. до 130 к.с. Обидва топові 130-сильні агрегати здатні працювати в парі з новою восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач.

Американська компанія Ford представила нові комерційні автомобілі сімейства Transit. Це - вантажні Transit Connect і Transit Courier. Оновлені версії автомобілів виділяються новою стильною передньою частиною з вище розташованою решіткою радіатора та витонченішими фарами.

Зараз ви читаєте новину «З'явилися перші зображення фургона Opel Combo Life». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути