субота, 14 жовтня 2017 07:25

Показали "живі" фото кросовера Geely S1
7

Фото: rambler

Китайська автомобільна компанія Geely показала, як виглядатиме автомобіль Geely S1.

Кросовер з'явиться у магазинах дилерів наприкінці цього місяця, пише 1od.in.ua.

Авто має фірмову радіаторну решітку, передній бампер з великим повітрозабірниками. Крім того, його оснастили оптикою зі світлодіодними динамічними гідрозатворами.

Geely S1 має систему стабілізації, клімат-контролю, безключового доступу в салон, моніторингу тиску в шинах. Автомобіль також має 6 подушок безпеки та мультимедійну система з 8-дюймовим сенсорним дисплеєм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Buick Excelle GX: як з Chevrolet Lacetti зробили седан Excelle

Китайські виробники оснастили автомобіль турбованим 1,4-л. двигуном з віддачею в 133 к.с. та 1,5-л. атмосферним мотором на 103 к.с. Вони працюватимуть з 5-ступінчастою "механіка" чи "автоматом".

Південнокорейська автомобільна компанія Kia представила перші офіційні фото позашляховика Rio X-Line. Решітка радіатора має обробку хромом і чорним глянцем. Встановлені розширювачі колісних арок додатково захищають від бруду і подряпин. Серед навігацій хетчбек оснастили світлодіодними денними ходовими вогнями, камерою заднього виду.

Зараз ви читаєте новину «Показали "живі" фото кросовера Geely S1». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути