четвер, 12 жовтня 2017 11:45

Buick Excelle GX: як з Chevrolet Lacetti зробили седан Excelle
8

Оновлений седан Buick Excelle GT
Фото: infocar
Оновлений седан Buick Excelle GT
Оновлений седан Buick Excelle GT
Оновлений седан Buick Excelle GT
Оновлений седан Buick Excelle GT

Найближчим часом у продаж надійде оновлений седан Buick Excelle GT. Його на платформі Chevrolet Lacetti виробляє китайська компанія Shanghai General Motors Company Limited.

Суттєвих зовнішніх змін автомобіль не має. Виробники змінили у седані радіаторну решітку та фари. Задній номер перемістили з кришки багажник на бампер. Про це пише f1analytic.com.

Автор: drive.ru
  Седан Buick Excelle GT - ДО і ПІСЛЯ
Седан Buick Excelle GT - ДО і ПІСЛЯ

Інтер'єр виробники не змінювали. В оснащені автомобіля є 2 подушки безпеки, система безпеки ESP та кондиціонер. Базова модель має просту аудіосистему. Дорожчу версію оснастили мультимедійним комплексом з семидюймовим сенсорним екраном, навігатором та кнопкою запуску двигуна.

Автор: drive.ru
 

Основні зміни в автомобіля - під капотом. На зміну двигунам на 1,5 л потужністю 114 к.с. і 1,4 л потужністю 144 к.с. прийшли два нових надувних трициліндрових мотори. Перший на 1 л має потужність 115 к.с. Він поєднується з "механікою" або преселективним "роботом". Другий двигун на 1,3 л розвиває 156 к.с. і поєднується з шестиступінчастим "автоматом".

Орієнтовна вартість Buick Excelle GX у Китаї $17-18 тис.

Південнокорейська автомобільна компанія Kia представила перші офіційні фото позашляховика Rio X-Line. Хетчбек Kia Rio оснастили 16-дюймовими литими дисками. Авто має декоративні накладки на передньому і задньому бамперах.

Зараз ви читаєте новину «Buick Excelle GX: як з Chevrolet Lacetti зробили седан Excelle». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути