четвер, 12 жовтня 2017 07:25

Показали знімки хетчбека Kia Rio X-Line
8

Південнокорейська автомобільна компанія Kia представила перші офіційні фото позашляховика Rio X-Line.

Хетчбек Kia Rio оснастили 16-дюймовими литими дисками. Авто має декоративні накладки на передньому і задньому бамперах. Про це пише autocentre.ua.

Решітка радіатора має обробку хромом і чорним глянцем. Встановлені розширювачі колісних арок додатково захищають від бруду і подряпин.

Автор: autoweek.nl
 

Серед навігацій хетчбек оснастили світлодіодними денними ходовими вогнями, камерою заднього виду. Новий мультимедійний комплекс з семидюймовим сенсорним дисплеєм підтримує інтерфейси Apple CarPlay і Android Auto та навігатор. У більш дорогих версіях автомобіля у доступі буде опорядження салону з еко-шкіри.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У KIA натякнули, яким буде новий хетчбек CEED

Виробники запропонували покупцям на вибір бензинові атмосферні двигуни об'ємом 1,4 л потужністю 100 к.с. або 1,6-літровий двигун. Його потужність збільшили до 123 к.с. Мотори працюють у парі з 6-ступінчастою механічною і автоматичною коробками передач.

На корейському заводі корпорації Kia Motors стартувало виробництво компактного кросовера Kia Stonic для ринку України. Любителям динамічної їзди підійде літровий 120-сильний турбомотор T-GDI. 1,6-літровий дизель порадує високою економічністю. Для неспішної їзди покупцям запропонують атмосферні бензинові двигуни з робочим об'ємом 1,2 і 1,4 літра.

Зараз ви читаєте новину «Показали знімки хетчбека Kia Rio X-Line». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути