середа, 28 березня 2018 17:37

Показали, як змінилася Toyota RAV4
23

Фото: avtoblog.ua

Японська автомобілебудівна компанія Toyota офіційно презентувала нове покоління RAV4.

Новинка зазнала змін у зовнішності, а тому відрізняється від своїх попередників, пише "Автоцентр".

Новинку побудували на архітектурі TNGA. Завдяки цьому збільшилася колісна база на на 3 см — 2,6 м. Інші параметри не змінилися: довжина — 4,5 м, ширина — 1,8 м, висота — 1,6 м.

В авто широка решітка радіатора і великі фари. Збільшили кут нахилу задніх стійок даху. Крила стали більш опуклими. Колісні арки квадратної форми.

У центрі передньої панелі — 7-дюймовий екран мультимедійної системи Entune 3.0 з функцією Apple CarPlay, сервісом Amazon Alexa і точкою доступу Wi Fi. За додаткову плату можна встановити 5 USB-портів і бездротову зарядку для смартфонів стандарту Qi. У доступі також звукова система JBL з підсилювачем на 800 Вт.

Авто оснастили системою безпеки Safety Sense. Вона попереджає водія про можливість фронтального зіткнення, має розпізнавання пішоходів, автоматичне гальмування, адаптивний круїз-контроль і адаптивне дальнє світло. RAV4 має опціональний псевдо-автопілот. Він допомагає рухати авто в смузі та розрахований на рух у заторі. Є вісім подушок безпеки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Пурпурова квітка" - як рекламують найбезпечніші кросовери 2018 року

У Сполучених Штатах автомобіль доступний з 2,5-літровою бензиновою четвіркою. Вона працює з 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач і гібридною силовою установкою. До її складу входить двигун 2.5, електромотор і варіатор.

На автосалоні у Женеві південнокорейська автомобільна компанія Hyundai презентувала концептуальні автомобілі майбутнього. Серед презентованих новинок - Le Fil Rouge, Hyundai Santa Fe і Kona Electric.

Зараз ви читаєте новину «Показали, як змінилася Toyota RAV4». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути