вівторок, 28 травня 2013 13:26

"Первістком" китайської марки Zinoro стане кросовер на базі BMW X1

Новий бренд Zinoro, створений спільними зусиллями баварського концерну BMW і китайського Brilliance спеціально для ринку Китаю, вже тестує свою першу модель. Відкривати бренд світу буде компактний кросовер, побудований на базі BMW X1.

Марка Zinoro була презентована світу приблизно місяць тому. У листопаді на автосалоні в Гуанчжоу має відбутися прем'єра першої моделі марки, яка нині проходить випробування в Європі. Передбачається, що це буде кросовер з електромотором - Zinoro планує сконцентруватися на випуску екологічних автомобілів.

Перші шпигунські фото вже з'явилися в Інтернеті. Судячи з них, партнери вирішили використовувати як основу найкомпактніший з баварських кросоверів. З пантелику збиває лише заклеєний шильдик на решітці радіатора - адже у BMW синьо-білий "пропелер" розташований безпосередньо на капоті машини, та й фірмові баварські "ніздрі", звичайно, не перейдуть Zinoro у спадок. Також можна помітити відмінність в передніх бамперах моделей і передніх фарах.

Бренд Zinoro повинен буде відхопити великий шматок від ринку електромобілів, що зароджується в Китаї, і скласти конкуренцію представленого раніше бренду Denza, створеному компаніями Mercedes-Benz і BYD, який також буде випускати електрокари. Ще один оголошений гравець на цьому ринку - марка Venucia, яка була створена спільно Nissan і Dongfeng.

Zinoro буде позиціонуватися в Китаї як самостійна марка зі своєю дилерською мережею і буде максимально дистанціюватися від BMW. У першу чергу через те, що у BMW вже є власний суббренд i, під яким баварці мають намір продавати електричні та гібридні моделі.

Другою моделлю Zinoro стане, найімовірніше, седан на базі попереднього покоління 3 серії (з індексом Е90).

Зараз ви читаєте новину «"Первістком" китайської марки Zinoro стане кросовер на базі BMW X1». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути