середа, 24 квітня 2013 09:45

Китайці показали "перероблений Volvo" - концепт Geely KC

Китайська компанія Geely, що володіє шведською маркою Volvo, хоче використовувати своє придбання по максимуму. Зокрема, на автосалон в Шанхаї китайці показали концепт-кар Geely KC, при створенні якого за основу взяли седан Volvo S80.

Седан, стилізований під "чотирьохдверне купе", виглядає мінімалістично і нічим не видає свого китайського походження. До певної міри це пояснюється тим, що над зовнішністю Geely KC працювала дизайнерська команда, складена з шведських і китайських художників. Очолював її нинішній шеф-дизайнер Geely Пітер Хорбері, який раніше відповідав за екстер'єр модельного ряду Volvo.

Довжина концепту лише злегка не дотягує до 5 метрів, а колісна база становить 2 880 мм. Таким чином, седан від Geely вийшов навіть більшим, ніж шведський "донор". Наміри довести концепт до серійного виробництва у Geely вельми серйозні, тому потенційний флагман китайської марки може зберегти свої вражаючі габарити і на конвеєрі.

Подробиць про силові установки поки немає ніяких, хоча, за деякими даними, Geely KC традиційно для нинішньої Шанхайської виставки оснащений гібридним приводом. Серійний ж седан цілком може оснащуватися двигунами розробки Volvo. Коли саме Geely почне виробництво свого нового флагмана, також поки не відомо.

Зараз ви читаєте новину «Китайці показали "перероблений Volvo" - концепт Geely KC». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути