вівторок, 13 листопада 2012 14:56

У Києві почали продавати нові Geely LC і Geely LC Сross
23

Geely LC Cross
Фото: Фото: Володимир Мукан
Geely LC Cross
Geely LC Cross
Geely LC Cross

Група компаній "АІС" минулого тижня презентувала китайські новинки Geely LC і Geely LC Сross. Їх вже два роки продають у Китаї.

Обидва авто оснащують однаковими кузовами та 1,3-літровими двигунами на 84 к.с.

Версія Сross відрізняється іншими лицевою та задньою частинами, наявністю пластикових обвісів, чорних бічних молдингів і запасного колеса на задній дверці. Ця модель призначена для їзди заміськими дорогами та лісом.

Geely LC - міська машина. Її дизайн дуже нагадує панду: авто таке ж округле, форма фар схожа на чорні плями навколо очей китайського ведмедя, а велика решітка радіатора - на рот тварини. Geely LC має великі бічні вікна, дверні ручки та дзеркала кольору кузова.

Салон автомобіля просторий, як для класу А. За кермом буде зручно людині зростом 185-190 см, адже сидіння має великий діапазон регулювання, кермо регулюється за висотою. Пластик торпеди жорсткий із майже непомітним зазорами. Бардачок невеликий, замість звичної кришки має дверцята-жалюзі.

По центру панелі приладів розташована магнітола із входом AUX та слотом до карти пам'яті SD.

Машина дуже маневрена, має невеликий радіус розвороту. Під час різких поворотів авто не втрачає керованості, добре тримає дорогу. Geely LC має максимальну швидкість 155 км/год, споживає 5,9 л бензину на 100 км.

"Це перший китайський автомобіль, який отримав максимальний бал краш-тесту C-NCAP. Він безпечний - у дверях має сталеву балку проти бічного удару, кермо автомобіля травмобезпечне, у комплектації "комфорт" його оснащують подушками безпеки. Оскільки "панду" 2 роки експлуатують у Китаї, вона позбавлена "дитячих хвороб", які мають майже всі нові моделі. Неочікувані недоліки всі усунули", - розповів комерційний директор групи компаній АІС Віктор Коваленко.

Перед поставкою до України машини випробували.

"До нас постачають із чорною оббивкою салону, а не з білою, для українців це практичніше. Зараз ми випробовуємо такий же автомобіль із автоматичною коробкою передач. Машина у цій комплектації має з'явитися у березні", - зазначив Коваленко.

У базовій комплектації машина коштує 69,9 тис. грн. Її оснащують гідропідсилювачем керма, центральним замком із дистанційним керуванням, приймачем, кондиціонером, передніми електросклопідйомниками, електрокеруванням та підігрівом бічних дзеркал. Машина у повній комплектації дорожча на 4 тис. грн. Її комплектують передніми подушками безпеки, 4 електросклопідйомниками, легкосплавними дисками, ABS+EBD та магнітолою, що читає диски.

Комплектації LC-Cross такі самі, базова коштує 73,9 тис. грн, максимальна 79,9 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «У Києві почали продавати нові Geely LC і Geely LC Сross». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути