четвер, 13 травня 2021 14:01

Оригінальні BBS диски в Україні – звичайна реальність

Колісні диски – важливий елемент будь-якого автомобіля. Важливий у всіх сенсах. Вони гарантують не тільки стійкий і, отже, безпечний хід машини, але і є невідмінним атрибутом її впізнаваного екстер'єру.

Саме так, а не інакше. Адже не секрет, що для багатьох сучасних автолюбителів якість і надійність дисків повинні в обов'язковому порядку поєднуватися з їх стильним дизайном і гучним ім'ям. Такими характеристиками в повній мірі володіють легендарні німецькі BBS диски, офіційним дистриб'ютором яких в Україні є компанія ATOMIC-SHOP.

 

Про бренд BBS

Історія дисків ББС налічує вже більше 50 років. У 1970 році в невеликому німецькому містечку Шильтах на заводі з виробництва пластикових автозапчастин Клаус Бранд і Генріх Баумгартнер вперше представили світові своє дітище – диски BBS. Відомий сьогодні мільйонам автолюбителів бренд з'явився в результаті скорочення імен творців і назви міста, в якому вони працювали (нім. – Baumgartner, Brand, Schiltach).

Чому ББС диски?

За півстоліття, які існують диски BBS, вони перетворилися з "темної конячки" колісної промисловості в справжню ікону автомобільного стилю. У чому ж родзинка ббс? Напевно, в тому, що з самого початку творці дисків BBS зробили ставку на автоспорт. А, як відомо, до дисків спортивних і гоночних авто висуваються особливі вимоги в плані підвищеної надійності, зносостійкості і дизайну.

Всі ці якості забезпечують ббс диски. Досить буде згадати, що вже на початку 1990-х років німецька компанія-виробник з Шильтах за багатьма параметрами обійшла своїх основних конкурентів і стала провідною на світовому ринку. Автодиски BBS протягом багатьох років активно і успішно використовуються в гонках "Формули-1". Скажемо більше, на легендарний Porsche 911 найчастіше продовжують встановлювати спеціальні полегшені литі автодиски ббс.

Але і це ще не все. Розробники дисків BBS на якомусь етапі вирішили привнести свої унікальні технології і інженерну думку в життя пересічних автолюбителів. Так, ббс стали доступні всім бажаючим, а не тільки іменитим гонщикам. В наші дні дискам BBS віддають перевагу такі автомобільні бренди, як BMW, Audi та інші. На авто цих марок колісна продукція ББС однаково добре зарекомендувала себе як на швидкісних трасах, так і в межах міських доріг.

 

Оригінальні диски BBS в Україні

В Україні, зокрема, в Києві диски ббс відомі вже не перший рік. Компанія ATOMIC-SHOP є ексклюзивним партнером німецького виробника, поставляючи на ринок країни оригінальну продукцію різних видів: литу, ковану і т. д.

Купуючи диски ббс в Києві, ви можете не сумніватися в їх перевагах, а саме:

• міцності сплаву, яка досягається завдяки розкочуванні обода диска при високих температурах;

• максимально точному розрахунку розподілу навантажень на всю ходову частину машини і окремо на АвтоДиск;

• технології лиття під низьким тиском (дозволяє створювати не тільки високоякісний продукт, але і дизайн преміум-класу);

• досконалої симетрії, геометрії колісних дисків;

• і, як наслідок усього сказаного вище, тривалому періоді експлуатації.

Диски ббс в Києві – чи є аналоги?

Переваги BBS дисків незаперечні. Однак дехто з автолюбителів вважає їх дещо застарілими і, що найважливіше, необгрунтовано дорогими. З останнім твердженням важко не погодитися. Безперечно, ббс – це легендарний бренд, німецька якість і стиль екстра-класу! І за все це доводиться платити ...

Втім, є альтернативний вихід. У ATOMIC-SHOP завжди знайдуться більш доступні аналоги BBS, наприклад, колісні диски RAYS і Advan. На думку окремих експертів, більшість технічних характеристик цих дисків не поступаються параметрам ББС, а в деяких випадках – навіть перевершують їх. І при цьому стоять на порядок дешевше. Відповідно, які диски вибрати, вирішувати виключно вам!

Зараз ви читаєте новину «Оригінальні BBS диски в Україні – звичайна реальність». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути