понеділок, 30 листопада 2020 10:02

Офіс на колeсах - рішення об'єднання функціоналу та розкоші тепер і в Україні

Останнім часом у країнах Європейського Союзу та США мобільні офіси стали дуже популярними. Їх використовують успішні люди, щоб не гаяти жодної хвилини свого життя, аби мати змогу навіть в дорозі працювати на високому рівні й з максимальним комфортом. Зазвичай для цих цілей переобладнують мінівени, мікроавтобуси й машини преміум-класу.

Україна також не відстає у цьому напрямі. Наші політики, бізнесмени не менше за іноземних цінують власний час і VIP-рівень роботи. Вони розуміють, що час поїздок на роботу чи у справах можна використовувати з найбільшою ефективністю, не зважаючи на затори й погіршення погодних умов. А зустрічі є змога проводити з абсолютною свободою без підлаштування на умовності. Причому конфіденційність і статусність перемовин часто в офісі на колесах є ще вищою, ніж у капітальній будівлі ділового центру. Але й це ще не все. Український прогрес пішов ще далі. Тепер ми можемо "похизуватись" появою виробничих потужностей щодо організації офісів такого формату. Йдеться про команду фахівців KRUFFS, що знаходиться на вул. Зрошувальній, 5-У в Києві. Висококваліфіковані спеціалісти допомагають не лише зберегти кожну секунду дорогоцінного часу, а ще й створюють максимально комфортабельні умови для роботи і життя.

  Компанія KRUFFS вже має 3 ключові переваги щодо переоснащення автомобілів у мобільний офіс
Компанія KRUFFS вже має 3 ключові переваги щодо переоснащення автомобілів у мобільний офіс

Європейський рівень робіт

Спеціалісти компанії KRUFFS довгий час займаються переоснащенням автомобілів різних брендів і класів у мобільні офіси. Серед замовлень на обладнання популярністю користуються Volkswagen Multivan, Меrсеdеs Vito, Меrсеdеs Sprinter, Chevrolet Tahoe, Chevrolet Starcraft, Renault Trafic, а також комфортабельні німецькі седани та позашляховики. Фахівці враховують всі технічні можливості запропонованих замовником моделей. Залежно від цього пропонують і втілюють оптимальні рішення. Персонал складається із спеціально навчених практиків саме у цьому напрямі. Багато із них має досвід виконання найскладніших робіт у понад 10 років.

Тому підхід до роботи і якість виконання замовлень не поступається рівню переоснащення машин кращих німецьких, французьких, італійських компаній. Не дарма серед замовників мобільних офісів у KRUFFS - чимало поважних бізнесменів, політиків і крупних фірм. І не лише з України.

Наявність найновіших технологій і обладнання

Створення мобільного офісу в авто - це трудомісткий і недешевий процес. Адже перед спеціалістами KRUFFS стоїть завдання обладнати такий простір для роботи, який би, з одного боку, не поступався стаціонарному елітному офісу за рівнем шуму, матеріалами і комфортом. А з другого, - був оригінальним і відповідав очікуванням замовника. Аби цього досягнути, компанія використовує найновіше обладнання й технології роботи із шкірою найвищої якості та цінними породами деревини. Спеціалісти компанії мають досвід роботи з усіма типами автомобільних покриттів, у тому числі зі шкірою Nappa, натуральною шкірою, преміальною алькантарою, карбоном, шпонами, декоративними та захисними плівками.

Постійне зростання професіоналізму фахівців компанії KRUFFS дозволяє втілити будь-яке рішення. Воно може бути обмежене лише фантазією замовника і фінансовими можливостями.

Повний спектр послуг

Виробництво повного циклу компанії KRUFFS здатно виконати всі роботи з переоснащення від А до Я. Маючи чималий досвід і практику створення найбільш ергономічних офісів, спеціалісти можуть розробити індивідуальний дизайн для клієнта. У ньому враховують всі побажання та потреби. Також фахівці втілюють проект на всіх рівнях - працюють з шумоізоляцією, кліматичними системами, мультимедійними пристроями, складною електронікою, багаторівневим освітленням, встановлюють бари й дивани. При чому жоден з етапів роботи не довіряють підрядникам. Все виконується в одному місці, аби зберегти якість VIP-рівня. Після закінчення роботи над автомобілем замовник отримує гарантію на роботи від KRUFFS.

Знайти KRUFFS просто - переходьте на сайт kruffs.com.ua або телефонуйте:
+38 (095) 597 57 58, +38 (067) 319 77 14

Зараз ви читаєте новину «Офіс на колeсах - рішення об'єднання функціоналу та розкоші тепер і в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути