субота, 18 вересня 2010 14:16

Новий "Nissan Patrol" має двигун на 400 кінських сил (ФОТО)

В Україні почався продаж нового покоління всюдиходів "Nissan Patrol".

Всюдихід більший за своїх попередників. Збудований на модернізованій платформі з міцнішою несучою конструкцією і зниженим рівнем вібрації кузова. Має високий капот, масивну решітку радіатора, під нею пластмасовий бампер. Навпроти фар вбудовано потужні омивачі. Лобове скло має малий кут нахилу.

"Ця машина оснащена системою повного приводу "Ол мод 4х4" з інтегрованою системою вибору режиму роботи, що дозволяє водієві швидко обирати режими їзди - пісок, бездоріжжя, сніг або каміння. "Патрол" також оснащено допоміжними системами для рушання на підйоми і керованого спуску. Всюдихід має удосконалену систему контролю тиску в шинах з індикатором тиску на кожному колесі", - розповів Gazeta.ua представник компанії-імпортера Роман Колісніченко.

На машині вперше у світі встановлюють гідравлічну систему обмеження коливань кузова.

"Вона забезпечує максимально стабільне положення кузова, зменшуючи його поперечні крени при проходженні повороту або зміні смуги руху".

Під капотом новинки встановлено 5,6-літровий двигун потужністю 400 к.с. До 100 км/год позашляховик прискорюється за 8,7 с. Максимальна швидкість - 220 км/год.

Продажі нового "патрола" в Україні почнуться на початку 2011-го. Коштуватиме від $89000.

ФОТО: Володимир Мукан/Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Новий "Nissan Patrol" має двигун на 400 кінських сил (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути