четвер, 19 січня 2012 10:38

Нове покоління BMW X5 вперше помітили на дорожніх тестах
7

Фото: Фото: Worldcarfans.com

Тестовий прототип нового покоління BMW X5, закутаний у фірмовий камуфляж, вперше попався на очі фотошпигунів. Судячи з усього, "ікс-п'ятий" під кодовим позначенням F15 не обіцяє революції в зовнішності, а от характер його повинен стати більш спортивним. Прем'єра очікується до кінця 2013 року.

У новому поколінні BMW X5 збереже впізнаваний силует, отримає злегка модернізоване "обличчя" і cстане трохи "ближче до землі" - це обіцяє зменшений кліренс тестового прототипу. За деякими даними, нова підвіска, зібрана на базі платформи 5 серії, дозволить заощадити чимало кілограмів: тільки за рахунок ходової частини Х5 може скинути до 150 кг. В цілому ж польотна вага нового кросовера може становити близько 1800 кг, тоді як нинішнє покоління важить більше двох тонн.

Переглянуть баварці й гамму силових агрегатів, причому з прицілом на економічність та ефективне витрачання палива.

Очікується, що в третьому поколінні Х5 отримає два чотирициліндрових мотора, бензиновий і дизельний, на додаток до звичних шести-і восьмициліндровим агрегатів. Крім того, дуже ймовірна й поява гібридної модифікації, причому відразу в двох варіантах. Для одного варіанта в BMW мають намір використовувати силову установку гібрида 5 Series, для іншого - засновану на дволітровому турбодізеле. Очікувана сумарна потужність дизель-електричного Х5 становитиме близько 220 к.с.

За чутками, баварці збираються представити BMW X5 F15 на автосалоні в Детройті в 2014 році, але прем'єра може відбутися і дещо раніше. Через півроку після показу новинки концерн представить і новий BMW X6.

Зараз ви читаєте новину «Нове покоління BMW X5 вперше помітили на дорожніх тестах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути