четвер, 01 грудня 2011 11:20

Відбулася прем'єра гібридної "п'ятірки" BMW

Прем'єра серійного гібридного седана BMW 5 Series ActiveHybrid відбулася на Токійському автосалоні. За відомостями компанії, він на 16% економічніший, ніж BMW 535i, на базі якого побудований, і надійде в продаж у Європі в лютому наступного року.

Седан п'ятої серії стане третім гібридним автомобілем BMW, що надійшли у вільний продаж. Він має силову установку, що складається з шестициліндрової рядної турбо-"шістки" і 54-сильного електродвигуна. Сумарна потужність, на яку може розраховувати покупець ActiveHybrid - 330 кінських сил і 450 Нм крутного моменту.

Силова установка, будучи загрегатованою з 8-ступінчастим "автоматом", розганяє седан до 100 км/год за 5,9 секунди. При цьому в змішаному циклі гібридна "п'ятірка" витрачає на 100 км шляху 6,4 літра палива, що не набагато менше, ніж BMW 535i. На одній електротязі седан може прискоритися до 60 км/год, але максимальна дальність електро-пробігу становить тільки 4 кілометри за середньої швидкості не більше 35 км/год.

Як базове обладнання на європейському ринку BMW 5 Series ActiveHybrid отримає 17-дюймові колісні диски, дерев'яні вставки в салоні, шильдики "ActiveHybrid" і навігаційну систему. Старт продажів запланований на кінець лютого 2012 року з ціною близько 54,5 тис. євро.

Зараз ви читаєте новину «Відбулася прем'єра гібридної "п'ятірки" BMW». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути