Ексклюзиви
середа, 20 квітня 2011 10:01

Nissan Tiida отримав консервативну зовнішність
5

Фото: Фото: Вести

Чергова прем'єра відбулася на міжнародному китайському автосалоні в Шанхаї. Японці показали громадськості рестайлінговий хетчбек Nissan Tiida. Модель є найпопулярнішим автомобілем лінійки Nissan в Китаї, саме тому Піднебесна стане першою країною, де почнуться продажі оновленої Tiida.

У порівнянні з попередньою версією авто колісна база оновленої моделі зросла на 100 мм. Завдяки цьому, вдалося збільшити простір в ногах задніх пасажирів. Зовнішність Tiida стала трохи більш консервативною, зберігши колишню стилістику. Як повідомлялося раніше, для будівництва нового покоління моделі буде використана сучасна передньопривідна платформа Type-V, на якій вже випущений модернізований седан Sunny.

В якості двигуна в новій Tiida встановлено фірмовий мотор Nissan HR16DE, який працює в парі з трансмісією Xtronic CVT. Спершу продажі Nissan Tiida почнуться в Китаї, це відбудеться вже в травні. А трохи пізніше машина з'явиться й на інших ринках світу.

Перший тизер нового покоління моделі був опублікований в кінці минулого року. Тоді ж повідомлялося, що нова Versa розробляється з широким використанням агрегатів Renault Megane за прикладом нинішнього покоління.

Зараз ви читаєте новину «Nissan Tiida отримав консервативну зовнішність». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути