четвер, 25 листопада 2010 11:22

Nissan показав три свої нові моделі (ФОТО)

На автосалоні в Лос-Анджелесі Північноамериканський відділ Nissan (NNA) представив три нові моделі 2011 року. Це мінівени Nissan Quest і Nissan Murano CrossCabriolet, а також концепт-кар Nissan Ellure.

Новий Nissan Quest 2011 має сміливим дизайном і такі особливості, як зсувні двері, що відкриваються одним натисненням, сидіння 2-го і 3-го рядів, що складаються рівно "в підлогу"; зручний багажний відсік в задній частині салону; верхній люк з двома зсувними панелями; сучасна система клімат-контролю та інші можливості.

Як і Quest, Nissan Murano CrossCabriolet - повнопривідний кабріолет-кросовер, створений на основі популярної моделі Nissan Murano. Відрізняється від усіх автомобілів, які можна зустріти на дорозі. Він об'єднує в собі всі ті якості, за які люди люблять кросовери.

У багажнику Murano багато місця, навіть коли дах складений, а в комфортабельному салоні можуть розміститися четверо дорослих пасажирів. Крім того, в базовому варіанті автомобіль оснащений системою повного приводу.

Концепт-кар Nissan Ellure - "нове втілення" седана — є новим стилістичним спрямуванням Nissan, що відбиває погляд у майбутнє нових поколінь седанів. Він зберігає функціональність седанів для руху в денний час і при цьому має більш емоційну, таємну сторону, яка пробуджується до життя з настанням темряви.

Росбалт

Зараз ви читаєте новину «Nissan показав три свої нові моделі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути