понеділок, 08 серпня 2011 15:58

Nissan Teana "виріс" і отримав нове покоління двигунів VQ
5

Фото: Фото: Renault Samsung

Через тиждень в Південній Кореї стартує продаж флагмана компанії Samsung, седана SM7. А минулого уїк-енду виробник поширив деякі технічні подробиці. Зовнішнім ринкам ця модель може дати уявлення про те, яким буде наступне покоління Nissan Teana.

Samsung Motors є підрозділом концерну Renault-Nissan - концерну належить 70% акцій корейського виробника. Корейці повідомляють, що новий седан SM7 в порівнянні з попередником виріс на 70 мм, причому весь цей простір дістався заднім пасажирам. Окрім нового дизайну SM7 отримав і нове покоління двигунів Nissan серії VQ: 190-сильний 2,5-літровий "атмосферник" споживає близько 9 л на 100 км, тоді як 258-сильний 3,5-літровий V6, що розвиває 330 Нм крутного моменту, обмежується всього 10,4 л. Обидва мотори агрегатуються з 6-ступінчастою АКПП.

Виробники заявляють, що Samsung SM7 встановлює на території Південної Кореї нові стандарти для ринку великих седанів. У Кореї він коштуватиме як мінімум 19 724 євро, що приблизно на тисячу євро дорожче за попередника.

На зовнішні ринки новинка надійде під ім'ям Nissan Teana, а в США - Nissan Maxima. Цілком можливо, що нове покоління Renault Latitude теж буде побудовано на базі Samsung SM7.

Зараз ви читаєте новину «Nissan Teana "виріс" і отримав нове покоління двигунів VQ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути