пʼятниця, 22 квітня 2011 10:01

Nissan Versa з двигуном на 110 к.с. коштуватиме $ 11 тис.
12

Фото: Фото: Вести

На автосалоні в Нью-Йорку Nissan показав нову модель Versa (в Європі Tiida). Вартість седана на американському ринку буде починатися від 10 990 доларів. За ці гроші покупець отримає не тільки повноцінний автомобіль, але і деяку кількість устаткування.

Серійний седан Nissan Versa має стати одним з найбільш доступних пропозицій на ринку Північної Америки. Versa, побудована на платформі нової Micra за класичною схемою (МакФерсон спереду, торсіонна балка ззаду), отримає єдиний мотор - 1,6-літровий "атмосферник", що розвиває 110 кінських сил. Агрегатувати його пропонується або з 5-ступінчастою МКПП, або з варіатором. Динамічні характеристики седана поки не повідомляються.

Однак відомо, що в базі Versa отримає просторий салон (колісна база седана дорівнює 2560 мм) - японці обіцяють, що простору для ніг задніх пасажирів у новинці буде нітрохи не менше, ніж в Mercedes-Benz E-class. Обсяг багажника зафіксований на позначці 420 л.

У списку базового обладнання є АБС і система розподілу гальмівних зусиль, а додаткові опції включають пристрої, властиві зазвичай автомобілям класом вище - наприклад, тач-скрін і навігацію.

Зараз ви читаєте новину «Nissan Versa з двигуном на 110 к.с. коштуватиме $ 11 тис.». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути