вівторок, 08 жовтня 2013 18:08

Німецькі тюнери показали карбонову Ferrari F12 Berlinetta

Ательє Novitec Rosso зайнялося доробками суперкара Ferrari F12 Berlinetta, названого N- Largo.

Вона включає в себе як доопрацювання технічної начинки, так і установку вуглепластикового обважування кузова. Новий аеродинамічний обвіс кузова збільшив ширину кузова на 110 міліметрів - до 2050 міліметрів. До складу набору включені розширені колісні арки, новий капот з додатковими вентиляційними отворами, інші бампери, а також виготовлені з вуглепластика накладки на корпуси дзеркал заднього виду, задній спойлер і дифузор, фальшрадіаторні решітки, а також накладки на пороги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Більше третини українок зізналися, що не дуже добре водять автомобіль

Крім того, суперкар отримав "затоновані" задні ліхтарі, занижену на 40 міліметрів підвіску, 21- дюймові колісні диски на передній осі і 22- дюймові на задній, покришки Pirelli P Zero розмірності 255/ 30 спереду і 335 / 25 ззаду, а також фірмову систему, що піднімає носову частину кузова для полегшення проїзду лежачих поліцейських.

Для 6,3- літрового двигуна V12 інженери Novitec Rosso підготували нову прошивку електронного блоку управління, який дозволив збільшити віддачу з 740 до 781 кінської сили. Базовий Ferrari F12berlinetta набирає максимальні 340 кілометрів на годину, а тюнінговий суперкар може розганятися до 350 кілометрів на годину.

Зараз ви читаєте новину «Німецькі тюнери показали карбонову Ferrari F12 Berlinetta». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути