середа, 11 вересня 2013 14:16

Довгоочікувана Ferrari 458 Speciale дебютувала у Франкфурті
18

Президент Ferrari Лука ді Монтедземоло представив на Фракфуртском автосалоні нову Ferrari 458 Speciale.

Це найдинамічніша, найпотужніша і найспортивніша модель в сімействі 458-х. Двомісна машина оснащена 8-циліндровим 4,5-літровим мотором, що розвиває 605 к. с. і 540 ньютон-метрів моменту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кутастий Lexus LF-NX засвітився на Франкфуртському автошоу

Цей двигун ставить відразу два рекорди: він є не тільки найпотужнішим атмосферним V8 за всю історію Ferrari, але і кращим дорожнім атмосферником у світі за показником питомої потужності (135 к.с./л). Він дозволяє 458 Speciale, масса якої складає всього 1290 кг розганятися до 100 км/год за 3 секунди і розвивати більше 325 км / год.

Зберігати керованість на таких швидкостях суперкару допомагає просунута аеродинаміка, розроблена за зразками болідів "Формули-1". Рухливі елементи спереду тримають повітроводи відкритими на швидкості до 170 км / год, а потім закриваються, оптимізуючи повітряний потік, в той час як аналогічна планка ззаду змінює висоту, збільшуючи притискну силу на задній осі.

Зараз ви читаєте новину «Довгоочікувана Ferrari 458 Speciale дебютувала у Франкфурті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути