Ексклюзиви
середа, 16 жовтня 2013 12:13

Німецькі тюнери додали потужності Audi RS5
6

Німецьке тюнінг-ательє McChip-DKR представило відразу три програми з покращення серійної версії Audi RS5.

Стандартна версія Audi RS5 остнащена V -подібним восьмициліндровим алюмінієвим двигуном з максимальною потужністю 450 к.с. До ста кілометрів на годину Audi RS5 прискорюється за 4,6 секунди. Ліміт максимальної швидкості виставлений електронікою на позначці в 250 км / год.

Перший етап програми тюнінга включає в себе установку нового нагнітача, інтеркулера і перенастроювання електронного блоку управління двигуном. Вартість пакету Stage 1 становить 19 999 євро і піднімає потужність стандартного 4,2- літрового V8 двигуна на 100 к.с. і 120 Нм максимального крутного моменту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В ОАЕ показали найдорожчий автомобіль у світі за 7,3 мільйонів доларів

Другий етап поліпшень обійдеться клієнтові в 23 999 євро. За дану суму майстри McChip - DKR додатково у пакет Stage 1 встановлять на автомобіль спортивну вихлопну систему і вироблять подальшу оптимізацію електронного блоку управління мотором. Зростання продуктивності агрегату складе 130 "конячок" і 135 Нм відповідно.

Третій етап налаштування Audi RS5 коштує 26 999 євро. У даному випадку до двох перших пакетів додасться більш тонкі налаштування нагнітача, завдяки яким підвищиться тиск у колекторі. Подібні зміни дозволять збільшити потужність двигуна до 600 к.с. і підвищать максимальний крутний момент до 590 Нм ( +150 к.с. і 118 Нм).

Зараз ви читаєте новину «Німецькі тюнери додали потужності Audi RS5». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути