понеділок, 14 жовтня 2013 14:19

В ОАЕ показали найдорожчий автомобіль у світі за 7,3 мільйонів доларів

В ОАЕ показали найдорожчий автомобіль у світі за 7,3 мільйонів доларів

У виставковому залі Ламборгіні в Дубаї зараз знаходиться найдорожчий автомобіль у світі. Розкішне авто його творці планують продати за 7,3 мільйона доларів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Італії засвітилася шикарна LaFerrari за 1,3 мільйона доларів

На даний момент золотий Lamborghini, який претендує відразу на чотири номінації у Книзі рекордів Гіннесса, в тому числі як найдорожчий автомобіль, найдорогжчий логотип, єдиний у світі автомобіль із золота вагою 500 кілограмів, існує в зменшеній копії 1:8. Як тільки у автомашини з'явиться покупець, готовий внести передоплату, його створять у натуральну величину. При цьому майбутній власник зможе внести в дизайн і обробку машини деякі зміни на свій смак.

Золота модель Lamborghini Aventador LP 700-4 була розроблена конструктором з Німеччини Робертом Гюльпеном, який останні 12 років спеціалізується на створенні розкішних авто класу "супер- люкс" з використанням дорогоцінних металів і каменів. Корпус машини побудований на базі з вуглецевого волокна , який потім покривають чистим золотом загальною вагою 500 кілограмів і обробкою з платини. Фари і оббивка сидінь будуть інкрустовані 700 діамантами найвищої якості. Діаманти будуть вмонтовані навіть у освітлювальні лампи всередині авто.

Зараз ви читаєте новину «В ОАЕ показали найдорожчий автомобіль у світі за 7,3 мільйонів доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі