понеділок, 07 жовтня 2013 15:01

Hyundai Santa Fe обладнали самурайським мечем і колючим дротом

Компанія Hyundai спільно з американським тюнінг-ательє Galpin Auto Sports, побудувала на базі кросовера Santa Fe автомобіль для захисту від навали зомбі.

Новинка буде представлена ??11 жовтня на тематичному заході Comic-Con в Нью - Йорку, організованому для шанувальників коміксів і науково-фантастичних фільмів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подвійна економія - Топ-10 найдешевших гібридних автомобілів

Машина побудована на честь популярного серіалу "Ходячі мерці" за проектом його шанувальника Ансона Куо. Робота Rej була обрана за підсумками конкурсу, оголошеного Hyundai, на створення кращого автомобіля проти зомбі. Свої ескізи в спеціальному онлайн-конфігураторі можна було створити на базі Hyundai Veloster Turbo, Santa Fe або Elantra. За проект Куо проголосувало більше 82,5 тисячі осіб.

Кросовер Santa Fe оснащений великими ножами на кузові, люком для кулеметника на даху, великокаліберним кулеметом, двома автоматами на капоті, арбалетом, самурайським мечем, бронею і колючим дротом на стеклах .

Зараз ви читаєте новину «Hyundai Santa Fe обладнали самурайським мечем і колючим дротом ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути