субота, 31 березня 2018 11:30

Не "Запорожцем" єдиним: 12 машин, у яких багажник спереду
12

Наявність багажного відсіку під переднім капотом частіше зустрічається на авто із середнім та задньомоторним компонуванням. Проте, зараз багато автовиробників випускають електромобілі, в яких за рахунок специфічного розташування двигуна, в передній частині вивільняється простір для створення багажного відділення.

Автоцентр зібрав 12 машин, які мають передній багажник.

Audi R8 RWS

Автор: autocentre
  Audi R8 RWS
Audi R8 RWS

У цього спортивного автомобіля силовий агрегат "б'ється" посередині. Ззаду у нього немає багажника.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: АвтоКрАЗ розпочав серійний випуск 20-кубових паливозаправників

BMW i3

Автор: autocentre
  BMW i3
BMW i3

Переважна більшість вантажного простору електромобіля BMW i3 знаходиться там, де йому і належить - за сидіннями другого ряду. У цього автомобіля є додатковий передній багажник, куди, щоправда, вміщається не багато - щось розміром з спортивну сумку.

Цей відсік має призначення - зберігати в ньому потрібно зарядний кабель електромобіля.

Bugatti Chiron

Автор: autocentre
  Bugatti Chiron
Bugatti Chiron

Цей один з найшвидших, потужних і дорогих в світі гіперкарів зі средньомоторним компонуванням, оснащений неймовірно складним 8-літровим 16-циліндровим двигуном з чотирма турбокомпресорами, і зовсім невеликим двомісним салоном.

У нього залишається мало місця для багажу: ззаду основний багажник наділений об'ємом 56 л, а передній багажник - 42 л.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Автомобілі Гагаріна: які машини були у першого космонавта

Porsche 911

Автор: autocentre
  Porsche 911
Porsche 911

Через задньомоторне компонування, багажний відсік у Porsche 911 розташований спереду, і в залежності від модифікації наділений об'ємом від 115 до 145 л.

Tesla Model S і Tesla Model Х

Автор: autocentre
  Tesla Model S та Tesla Model Х
Tesla Model S та Tesla Model Х

Для багатьох автолюбителів місткий багажник має важливе значення з точки зору прийняття рішення про покупку авто. І обсяг в 500 л зазвичай оцінюється, як достатній.

У моделей Tesla Model S і Tesla Model Х, два багажних відділення - спереду і ззаду. Задній відсік з піднятими сидіннями у них вміщає 894 л багажу, з піднятими - 1795 л.

А багажник, розташований спереду, володіє об'ємом в 150 л. Все це додає і так відмінним електрокарам цілий ряд переваг.

Tesla Model 3

Автор: autocentre
  Tesla Model 3
Tesla Model 3

Як і в Model S, у Tesla Model 3 два багажника - спереду і ззаду. Але, так як цей автомобіль володіє меншими габаритами, обсяг його переднього багажника не перевищує 100 л.

McLaren 720S

Автор: autocentre
  McLaren 720S
McLaren 720S

Купе McLaren 720S нового покоління, з полегшеним кузовом і фірмовим "акулячим" дизайном, не дивлячись на свої невеликі спортивні габарити, також володіє двома багажниками, і місткими: 210-літровим вантажним відсіком ззаду, і 150-літровим - спереду.

У це відділення може поміститися і вогнегасник з аптечкою, і дорожня сумка.

Ferrari 488GTB

Автор: autocentre
  Ferrari 488GTB
Ferrari 488GTB

Один з найбільш чуттєвих спорткарів у світі, красень Ferrari 488GTB, наділений 670-сильною міццю, несподівано може похвалитися двома багажними відділеннями. Перше розташоване за задніми сидіннями і призначене для зберігання дрібних речей. А ось передній багажник відсік здатний вмістити в себе сумку.

Lamborghini Huracán

Автор: autocentre
  Lamborghini Huracán
Lamborghini Huracán

800-сильний суперавтомобіль зі середньомоторним компонуванням Lamborghini Huracán має невеликий простір під переднім капотом. Його обсяг - 70 л.

У 2017 р в італійської поліції з'явився Lamborghini Huracán, який грає роль високошвидкісний невідкладної допомоги. У передньому багажнику авто зберігають дефібрилятор і інше медобладнання. А також перевозять органи для трансплантації.

Lamborghini Aventador

Автор: autocentre
  Lamborghini Aventador
Lamborghini Aventador

Lamborghini Aventador має 700 к. с., вміє стартувати до 100 км / год всього за 2,9 с, і розвивати швидкість. У цього спортивного авто є передній багажник, об'ємом 110 л.

McLaren 570GT / 570S

Автор: autocentre
  McLaren 570GT/570S
McLaren 570GT/570S

Машини серії McLaren 570GT і 570S середньомоторного компонування є власниками переднього багажника з об'ємом 144 л. Причому, передній багажник не єдиний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як рекламують електромобілі майбутнього

Porsche 718 Boxster / 718 Cayman

Автор: autocentre
  Porsche 718 Boxster/718 Cayman
Porsche 718 Boxster/718 Cayman

В Porsche два багажних відділення - спереду і ззаду, їх передній "франк" іноді фотографи і кінооператори використовують, як місце ведення паралельної зйомки автомобіля в русі. Це можливо тому, що обсяг переднього багажника Porsche 718 Boxster і Porsche 718 Cayman становить 150 л. Задній відсік у них менше - 125 л.

Президент Петро Порошенко 28 березня підписав закон, який регулює правила паркування. Торік у грудні за нього проголосували 237 народних депутатів. Документ набуде чинності 26 вересня нинішнього року.

Зараз ви читаєте новину «Не "Запорожцем" єдиним: 12 машин, у яких багажник спереду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути