пʼятниця, 30 березня 2018 17:55

Укрпошта доставлятиме посилки Мерседесами - презентували автопарк
17

У Львові презентували 50 автомобілів "Укрпошти"
Фото: Валерій Шмаков
У Львові презентували 50 автомобілів "Укрпошти"
У Львові презентували 50 автомобілів "Укрпошти"
У Львові презентували 50 автомобілів "Укрпошти"
У Львові презентували 50 автомобілів "Укрпошти"

30 березня у Львові на площі Ринок регіональна філія ПАТ "Укрпошта" презентувала нові автомобілі Укрпошти. Вони вже курсують вулицями міста, доставляють пошту та здійснюють кур'єрську доставку. Загалом на площі виставили 10 машин марок Citroen Berlingo, Citroen Jumper, Iveco Daily, Mercedes Sprinter Atego. Усі вони брендовані у білий та жовтий корпоративні кольори Укрпошти та з логотипами підприємства.

"У березні ми отримали 30 нових автомобілів. У квітні - травні отримаємо ще 20 авто. Перед нами представлені моделі машин, які будуть задіяні на обласних маршрутах, на міжнародному маршруті Львів-Перемишль і у кур'єрській доставці. Дотепер ми мали четверо автомобілів на кур'єрській доставці. Зараз у нас будуть 10 автомобілів. Також збільшиться кількість міських маршрутів. Було сім маршрутів, зараз збільшуємо до дев'яти і на всі даємо по новій машині", – каже Андрій Соловій, начальник центру управління транспорту львівської дирекції ПАТ "Укрпошти".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Працівник пересувного відділення отримуватиме до 7 тис. грн зарплати - Укрпошта

Укрпошта запускає оновлену кур'єрську доставку додому, також програму оновлення відділень та інфраструктури заявив в.о. генерального директора ПАТ "Укрпошта" Ігор Смілянський.

"Це єдине держпідприємство, яке не отримує коштів з бюджету. Всі машини придбали за гроші Укрпошти або за залучення інвестицій. За останні п'ять місяців купили більше автівок, ніж за п'ять років. У кожному місті буде 10 маршрутів кур'єрських доставок. Також ми плануємо збудувати перший автоматизований сортувальний комплекс саме на Львівщині, тому що Львів - це центр сполучення України і Європи", – сказав Ігор Смілянський.

Послуга "Укрпошта SmartBox" - одна з останніх інновацій поштового оператора. Сервіс передбачає замовлення послуги на сайті Укрпошти, отримання фірмового пакування SmartBox (10, 20 або 50 коробок необхідного розміру) та оплату замовленої кількості посилок за пільговою ціною. Клієнт формує посилку на власний розсуд, її не треба зважувати чи заміряти - лише зареєструвати в особистому кабінеті та наклеїти на коробку супровідну адресу з ідентифікатором посилки. У поштовому відділенні таке відправлення приймають поза чергою, без додаткової оплати та зважування.

Зараз ви читаєте новину «Укрпошта доставлятиме посилки Мерседесами - презентували автопарк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути